Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
25.01.2016 г - СООШТЕНИЕ
Се повикуваат судиите поротници кои во 2015 г. присуствувале на судење и за тоа им е исплатен соодветен надоместок да се јават во благајната на Апелационен суд за да си подигнат потврда која ќе им послужи пред УЈП.
ГАЛЕРИЈА НА ФОТОГРАФИИ
 
ОДЛУКИ НА АПЕЛАЦИОНИОТ СУД БИТОЛА
 
Искористете ја формата прикажана подулу за пребарување во базата на одлуки на Апелациониот Суд Битола.
За подобро филтрирање на резултатите искористете ги и дополнителните полиња за категорија на документот и датум.
 
име или дел од името:
категорија и/или подкатегорија:
датум на донесување на одлуката:
од:   до: